0 0
0
Нема производи во кошницата.

Добредојдовте на Интернет -шопинг продавница за едношалтерски систем!

(А) ОПШТО

Описот на продуктите на One Stop Shop се дадени од страна на Добавувачите или друга трета страна која е засегната. One Stop Shop не ги истражува или гарантира за Добавувачите, и согласно тоа One Stop Shop не е одговорен за давањето на услугата или замерки во однос на квалитетот поврзани со описот на продиуктот. Цената на продуктот може да се промени во било кое време без претходно известување од страна на One Stop Shop.

 

One Stop Shop може во своја дискреција да го провери идентитетот на одреден купувач. One Stop Shop може исто така да одбие процесирање на купување или да откаже направено купување, ако е тоа разумно неопходно, во согласност со важечките закони или со цел да одговори на погрешна интерпретација, измама или потенцијално кршење на законите или Условите на употреба. Рефундирања на средства за откажани трансакции може да бидат направени каде што е потребно.

 

Ако одредена нарачка стане недостапна за реазлизација, One Stop Shop ќе ја откаже и ќе ве извести по е-маил.

 

One Stop Shop го задржува правото да не ги процесира или откаже купувањата ако цената која била дадена под производот е грешна. Ако ова се случи One Stop Shop ќе ве информира преку е-маил. Дополнително One Stop Shop го задржува правото да ја промени продажната цена на продуктите вo било кое време.

 

Сите производи или услуги кои www.onestopshop.mk ги нуди за продажба, односно цените приложени на истите се со вклучен ДДВ согласно нивната даночна регулатива, 18% или 5%, секако издвоени според својата даночна регулатива и производите од македонско потекло.

 

Со купување на било кој продукт од сајтот Вие се согласувате со Условите на употреба, вклучувајќи ги и Условите на купување.

 

(Б) ВРАЌАЊЕ НА ПРОИЗВОДИТЕ

Почитувани, во случај да Ви пристигне производ со недостаток, ние како компанија се обврзуваме да извршиме негова замена за ист производ со соодветен квалитет или пак, да го вратиме платениот износ од ваша страна, секако, недостатоците да бидат утврдени пред истекување на рокот од производот.

 

За сите останати производи кои ги нуди www.onestopshop.mk секој купувач има право да направи поврат на производот со приложување на фискална сметка во рок од 30 дена од датумот кога била комплетирана нарачката, но, производот мора да биде во иста форма како што бил при купување, односно, неотпакуван, неупотребуван и неоштетен, со сите етикети и ознаки кои ги имал при комплетирањето на нарачката.

 

Паричните средства ќе бидат вратени на истата банкарска сметка која била искористена при плаќање од страна на купувачот или со взаемен договор вратени како поени (1поен=1денар) кои потрошувачот може да ги искористи при правење на следна нарачка.

 

Правото за поврат на производ кој има соодветен недостаток или производ кој за било која причина е потребно да се врати, тоа може да се направи во рок од 30 дена по комплетирањето на нарачката, и да се испрати на нашиот email return@onestopshop.mk

 

Ваш, One Stop Shop