Со One Stop Shop, секој добива!

Со One Stop Shop, секој добива!

 

Со секоја нарачка над 2000 денари од www.onestopshop.mk имате можност да си одберете еден од четирите понудени подароци:

  1. Држач за винско шише
  2. Бамбусна корпа за саксиско цвеќе
  3. Играчка плишано кученце
  4. Миризливи стапчиња 100/1

 

Можноста за да си изберете подарок, се појавува штом кликнете на вашата кошница и имате направено нарачка над 2000 МКД.

 

Нарачката и подарокот ќе ви бидат доставени до врата, во термин кој вам најмногу ви одговара.

Пазарете онлајн, квалитетно, навремено и евтино, а ние сме тука постојано да ве изненадуваме и радуваме.

 

Ваш,

One Stop Shop