Пластична кутија за храна Фриго 3/1

Пластична кутија за храна Фриго 3/1

пластични кутии

Пластична кутија за храна Фриго 3/1


260 ден

Има


260 ден

SKU: 20211022
  • 1
  • 2
Поништи

Опис

Пластична кутија за храна Фриго 3/1

Назив на продуктот: Пластична кутија за храна 3/1.

Димензии на кутијата со форма на коцка:

  1. Должина на кутијата 16cm, капацитет на кутијата 1500ml.
  2. Должина на кутијата 13cm, капацитет на кутијата 900ml.
  3. Должина на кутијата 11cm, капацитет на кутијата 500ml.

Димензии на правоаголната форма:

  1. Должина на кутијата 19cm, ширина 13cm. Капацитет на кутијата 1400ml.
  2. Должина на кутијата 15cm, ширина 11cm. Капацитет на кутијата 800ml.
  3. Должина на кутијата 12cm, ширина 8cm. Капацитет на кутијата 400ml.

Земја на потекло: Означено на пакувањето.

Дизајн

1, 2

Коментари и оценки

Сèуште нема коментари и оценки


Бидете први кои ќе остават коментар и оцена

Го додадовте следниов артикл во вашата кошница: