OSOGOVSKO Сирење овчо вакум 1kg

OSOGOVSKO Сирење овчо вакум 1kg

OSOGOVSKO Сирење овчо вакум kg

OSOGOVSKO Сирење овчо вакум 1kg


83 ден177 ден

Има


83 ден177 ден

OSOGOVSKO Сирење овчо вакум 1kg

 

SKU: 001662
 • 245гр
 • 250гр
 • 260гр
 • 265гр
 • 270гр
 • 285гр
 • 290гр
 • 295гр
 • 300гр
 • 305гр
 • 310гр
 • 315гр
 • 320гр
 • 325гр
 • 330гр
 • 335гр
 • 340гр
 • 345гр
 • 350гр
 • 360гр
 • 365гр
 • 370гр
 • 375гр
 • 380гр
 • 385гр
 • 390гр
 • 395гр
 • 400гр
 • 405гр
 • 410гр
 • 420гр
 • 425гр
 • 430гр
 • 435гр
 • 440гр
 • 455гр
 • 475гр
 • 485гр
 • 490гр
 • 500гр
 • 505гр
 • 510гр
 • 520гр
 • 550гр
 • 555гр
Поништи

Опис

OSOGOVSKO Сирење овчо вакум 1kg

Опис: OSOGOVSKO Сирење овчо вакум.

Произведено од пастеризирано овчо млеко со ферментација во посебно контролирани услови најмалку три месеци. Полномасно, со не многу јак мирис. Се користи за салати, ордевери и други национални јадења. Со препознатлива арома и посебен вкус претставува млечен производ во кој уживаат и најголемите гурмани.

Состав: Означено на пакувањето.

Нето: 1kg

Употребливо до: Означено на пакувањето.

Земја на потекло: Македонија.

 

Тежина на парче

215гр, 245гр, 250гр, 260гр, 265гр, 270гр, 285гр, 290гр, 295гр, 300гр, 305гр, 310гр, 315гр, 320гр, 325гр, 330гр, 335гр, 340гр, 345гр, 350гр, 360гр, 365гр, 370гр, 375гр, 380гр, 385гр, 390гр, 395гр, 400гр, 405гр, 410гр, 420гр, 425гр, 430гр, 435гр, 440гр, 455гр, 475гр, 485гр, 490гр, 500гр, 505гр, 510гр, 520гр, 550гр, 555гр

Коментари и оценки

Сèуште нема коментари и оценки


Бидете први кои ќе остават коментар и оцена

Го додадовте следниов артикл во вашата кошница: