OSOGOVSKO Мешано сирење вакум 1kg

OSOGOVSKO Мешано сирење вакум 1kg

OSOGOVSKO Mesano sirenje vakum 1kg

OSOGOVSKO Мешано сирење вакум 1kg


89 ден171 ден

Има


89 ден171 ден

SKU: 001661
 • 210гр
 • 225гр
 • 275гр
 • 290гр
 • 300гр
 • 305гр
 • 315гр
 • 320гр
 • 330гр
 • 335гр
 • 340гр
 • 345гр
 • 350гр
 • 365гр
 • 390гр
 • 395гр
 • 400гр
 • 410гр
 • 415гр
 • 420гр
 • 425гр
 • 430гр
 • 435гр
 • 440гр
 • 445гр
 • 450гр
 • 455гр
 • 465гр
 • 470гр
 • 480гр
 • 485гр
 • 490гр
 • 495гр
 • 500гр
 • 520гр
 • 545гр
 • 555гр
Поништи

Тежина на парче

210гр, 225гр, 240гр, 275гр, 290гр, 300гр, 305гр, 315гр, 320гр, 330гр, 335гр, 340гр, 345гр, 350гр, 365гр, 390гр, 395гр, 400гр, 410гр, 415гр, 420гр, 425гр, 430гр, 435гр, 440гр, 445гр, 450гр, 455гр, 465гр, 470гр, 480гр, 485гр, 490гр, 495гр, 500гр, 520гр, 545гр, 555гр

Коментари и оценки

Сèуште нема коментари и оценки


Бидете први кои ќе остават коментар и оцена

Го додадовте следниов артикл во вашата кошница: