МЕНАЏЕРОТ ‘ЕДНА МИНУТА’ ВО АКЦИЈА

МЕНАЏЕРОТ ‘ЕДНА МИНУТА’ ВО АКЦИЈА

МЕНАЏЕРОТ ‘ЕДНА МИНУТА’ ВО АКЦИЈА

299 ден

Има

299 ден

Достапност: Има SKU: 90000059-NDV

Опис

Автор: Кен Бланчард, Роберт Лорбер
Издавач: Икона
Димензии: 124стр. 12.8 х 19.5 cm
Тежина: 150 гр.

Како да ги претвориш трите тајни во вештина!

Оваа книга покажува како техниките на менаџерот `една минута` можат да бидат применети во секојдневната практика за подобрување на перформансите, продуктивноста и профитот. Нивната порака е дека нема брзо решение. Клучот на успешниот менаџмент е во убедувањето и постојаноста.

Менаџерот `една минута` во акција е суштинско четиво за сите оние кои тежнеат кон менаџментот, и кон доброто раководење.

Менаџерот `една минута` во акција е сестрински том од едицијата Менаџерот `една минута`, кој е интернационален бестселер величан од најдобрите менаџери од целиот свет.

Оваа книга покажува како техниките на менаџерот `една минута` можат да бидат применети во секојдневната практика за подобрување на перформансите, продуктивноста и профитот. Нивната порака е дека нема брзо решение. Клучот на успешниот менаџмент е во убедувањето и постојаноста.

 

Коментари и оценки

Сèуште нема коментари и оценки


Бидете први кои ќе остават коментар и оцена

Го додадовте следниов артикл во вашата кошница: