0 0
0
Нема производи во кошницата.

Добредојдовте на Интернет -шопинг продавница за едношалтерски систем!

Филтрирај производи

54Пронајдени производи
Сервер камен f30cm
-42%
Сервер камен f30cm
(0)

399 ден 699 ден

Сет за сервирање tapas EH 278000480 13 парчиња
-50%
Сталак за колачи EH 628900200
-50%
Сталак за колачи EH 628900200
(0)

499 ден 999 ден

Подлога за сервирање HH Lifestyle 8157000 30x40cm
-28%
Сет за сервирање HH Lifestyle 9736900
-40%
Сет за сервирање HH Lifestyle 9736900
(0)

899 ден 1,499 ден

Метално постолје за торта EH A12210000 33cm
-54%
Сет од 4 кaмени подлоги EH 210000340 10cm
-33%
Сет од 4 кaмени подлоги EH 210000340 10cm
(0)

222 ден 333 ден

Звоно за торта EH A12900000 f24cm
-53%
Звоно за торта EH A12900000 f24cm
(0)

555 ден 1,199 ден

Звоно за торта EH A12900010 f31m
-41%
Звоно за торта EH A12900010 f31m
(0)

999 ден 1,699 ден

Сет tapas за сервирање EH 210000720 10 парчиња
-26%
Сет за суши tapas EH 784230630
-35%
Сет за суши tapas EH 784230630
(0)

899 ден 1,399 ден

Сет за суши tapas HH Lifestyle 9737600 9X28cm
-50%
Сет за суши tapas HH Lifestyle 9737600 9X28cm
(0)

699 ден 1,399 ден

Чинија овал метал EH A12150030 40x26cm
-50%
Чинија овал метал EH A12150030 40x26cm
(0)

199 ден 399 ден

Сталак за колачи метал EH A12160080
-40%
Сталак за колачи метал EH A12160080
(0)

599 ден 999 ден

Сталак за колачи од камен EH 210000060
-33%
Сад за путер Espiel PEN119 17cm
-66%
Сад за путер Espiel PEN119 17cm
(0)

333 ден 999 ден

Подлога за сервирање HH Lifestyle 7900200
-41%
Подлога за сервирање HH Lifestyle 7900200
(0)

999 ден 1,699 ден

Сет tapas за суши HH Lifestyle 9737000
-33%
Сет tapas за суши HH Lifestyle 9737000
(0)

999 ден 1,499 ден

Чинија tapas камен 30X12X0,5 HH Lifestyle 7118730
-46%
Чинија tapas камен 42X15X0,5 HH lifestyle 7118742
-50%
Чинија tapas камен 47X10X0,5 HH Lifestyle 7118947
-40%
Платер порцелан Saturnia Brown Sketch 29x17,5 cm.
-33%
Сервер за мезиња DeGalic DG-03 33x33cm
-40%
Сервер за мезиња DeGalic DG-03 33x33cm
(0)

2,999 ден 4,999 ден

Даска за сервирање палета Zeller 24076
-45%
Даска за сервирање палета Zeller 24077
-58%