Понуда за компании

stanete partner na oss platformata

Направете ги Вашите продукти достапни за повеќе од 100.000 корисници кои месечно ја посетуваат платформата на One Stop Shop.

 

Бидете дел од нашата успешна приказна и вклучете се во најбрзорастечката online платформа во Македонија. Дозволете нашиот раст да биде и Ваш раст.

 

Сигурна формула за успех се нашите задоволни клиенти чиј број од ден на ден станува се поголем и поголем. Пополнете ја формата за интерес и придружете се на најдобрите.

Да растеме заедно!