Понуда

На www.onestopshop.mk моментално има повеќе од 10.000 производи достапни на само еден клик од вас.

 

Кај нас може да купите производи од Супермаркет, Аптека, Се за домот, Автокорнер, Книжара, Цвеќара, Парфимерија, Миленици… 

 

Вашата нарачка ќе пристигне до вашиот дом во термин кој Вам најмногу Ви одговара, оној кој самите сте го одбрале.

 

Ви нудиме можност за брза достава од 30 до 60 минути од времето кога сте ја направиле нарачката.

 

Нашата асортиман постојано се зголемува, пратете нè редовно!

One Stop Shop – Сѐ на едно место!