Достава

  • Бесплатна достава до вашиот дом на територија на Град Скопје за секоја нарачка чија вредност надминува 899 денари.

 

  • 79 денари доплата за нарачки на територија на Град Скопје чија вредност е под 899 денари.

 

  • Можност за брза достава од 30 до 60 минути со доплата од 99 денари за територија на Град Скопје.

 

  • Бесплатна достава до вашиот дом на територија надвор од Град Скопје за секоја нарачка чија вредност надминува 3.000 денари.

 

  • 100 денари доплата за нарачки надвор од Град Скопје чија вредност е под 3.000 денари.