Регистрација на компании

Регистрација

Со кликање и селектирање на квадратчето, започнувате да добивате поени во One Stop Shop програмата за лојалност, при најава, купување, оценки на артикли, препорачување на пријатели и слично а добиените поени ги користите при следни нарачки.