Зачини во бебешката исхрана

Педијатрите препорачуваат детската исхрана, особено во самите почетоци, да не содржи зачини.  Оваа препорака, пред се,  се однесува на солта и шеќерот. (Повеќе…)

Освежителен десерт во чаша од банана и кисела павлака

Овој пат ние одбравме банани. Но, вие можете да го направите овој незаборавно вкусен десерт и со други овошја чиј плод е мек, како што се зрели круши, зрели кајсии, меки модри сливи и други...

Го додадовте следниов артикл во вашата кошница: