Биди дел од One Stop Shop

Оглас Менаџер на продажба

Стани дел од Оne Stop Shop. Биди клучен дел од тимот кој го освојува македонскиот и регионалниот пазар преку е- продажба кон потрошувачи и компании. Вклучи се како Менаџер на продажба одговорен за комуникација со...

Го додадовте следниов артикл во вашата кошница: