0 0
0
Нема производи во кошницата.

Добредојдовте на Интернет -шопинг продавница за едношалтерски систем!

Замислете да не треба да чекате на ред. И не мора да посетувате неколку локации за да можете да добиете се што ви треба. И на крај, замислете да можете да го направите сето тоа со само едно кликнување од најудобниот агол на вашата соба во секое време од денот, секој ден од неделата, 365 дена во годината!

 

Добредојдовте во ONE STOP SHOP, место каде што се што ви треба конечно е достапно. Создадовме уникатна платформа каде што ќе најдете сè, од А до Ш и сето тоа со само еден клик од вашиот дом доставено во време по ваш избор.

 

ONE СТОП ШОП ДООЕЛ Скопје

ЕДБ: MK4043020528473

МБ: 7425538

АДРЕСА: Ул. 852 бр. 62, Гази Баба - Скопје

Жиро сметка: 200003566458259 СТОПАНСКА БАНКА АД СКОПЈЕ