24 часа поддршка

Имате проблеми околу вашата регистрација, нарачка, достава…или пак Ви треба некоја дополнителна информација?

 

Нашиот тим е подготвен да Ви помогне и одговори на прашањата. Тука сме за вас!

 

Побарајте нè на:

info@onestopshop.mk

+389 2 60 90 200